November 25-én Beteljesül Brigitta néni álma!

2011. november 20. 20:50 - Nagy Sándor István

2011.11.25-én 16.00-tól vitéz Sinka Brigitta szülőfalujában, Békésszentandráson valóra váltja álmát és megvívja 10.000. játszmáját! Az eseményre a falu művelődési ház-és könyvtárában kerül sor.A Jelenlegi 9962 játszma több, mint 50 vállalkozó kedvű játékosnak köszönhetően jövő pénteken kikerekedik. Ebből az alkalomból Békésszentandrás Önkormányzata sajtótájékoztatót tart majd a helyszínen. Az önkormányzat, a polgármesteri hivatal, a család és közeli barátok, köztük Sinka Ildikó, Hévízi Róbert, Hrncsjárné Dorogi Mária rengeteget tettek azért, hogy ez a nem mindennapi esemény csodálatos és méltó körülmények között történhessen meg.

A Guinnes rekordra ellátogatók kiállítást tekinthetnek meg Brigitta néni életútjából és megtalálhatják az arról szóló dokumentumfilm dvd-jét, továbbá számos érdekes program részesei is lehetnek! Természetesen a program részletei meglepetés részét képezik az odalátogatóknak. Az eseményen nagyszámú sajtóorgánum és médium is jelen lesz, továbbá ellátogat Brigitta néni segítői közül Csom István olimpiai bajnok nemzetközi sakknagymester is, valamint az egyedüli és jogfolytonos Vitézi Rend képviselői is.

Az este során átadásra került ünnepélyes keretek között a rekord igazolásául szolgáló oklevél is! Minden egyes játékos, aki játszik Brigitta néni utolsó nagy vállalkozásán, külön az alkalomra készült, sorszámozott emléklapot kap, valamint a sakkmesternő kézi készítésű ajándékát is hazaviheti.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk, legyünk ott minél többen Brigitta nénivel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sinkabrigitta.blog.hu/api/trackback/id/tr503399034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása