Bici néni kézzel készített ajándékokkal kedveskedik sakkpartnereinek!

2015. május 29. 07:00 - Nagy Sándor István

Vitéz Sinka Brigitta- az ország Bici nénije- 83 éve tartó sakk sportolói karrierje során mindig is fontosnak tartotta a fiatal tehetségek felkutatását, ösztönzését. Amikor gyerekek részére sakk szimultán partikat kezdett adni és szervezni, belátta a motiváció szükségességét és úgy döntött, valamennyi sakkpartnere részére ajándékot fog átadni a lejátszott parti végén. Évtizedekkel ezelőtt jött a gondolat, és a mai napig siker koronázza: Bici néni, amikor éppen nem a szimultánokkal van elfoglalva, otthonában, a saját maga által vásárolt alapanyagokból, saját ötletei alapján különböző, kézzel készített könyvjelzőket, brossokat és kitűzőket gyárt. Ezeket egy nagy dobozba gondosan elhelyezi, és minden sakk szimultán parti alkalmával a regisztrációs asztalnál helyezi el jól látható helyen. Ha vége egy sakkpartinak, minden játékos saját maga válogathat a szebbnél szebb ajándékokból: Győzelem esetén 3, döntetlen eredmény esetén 2, vereség esetén pedig 1 ajándék jár Bici néni sakkpartnereinek. Szokták mondani, hogy a sakk kreativitásra nevel, Bici néni és ajándékai is csak ráerősítenek erre a közhiedelemre, hiszen a sakkmesternő legalább 20-30 féle ajándékot tervezett, és tervez a mai napig is, hogy bőségesen legyen miből válogatni a játékosoknak.

A varázslatos emléktárgyak közül a kedves olvasó is hamarosan választhat, ha ellátogat Bici néni következő szimultán partijaira, és részt vesz a nem mindennapi világrekord megdöntésében!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sinkabrigitta.blog.hu/api/trackback/id/tr17500006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Túrós (törölt) 2015.05.29. 12:23:40

szerintem ez egy kibaszott béna reklám

takysoft 2015.05.29. 15:02:33

@Túrós: szerintem nem.

és ha megengeded, hogy a saját stílusodban válaszoljak:

"te mi a szart keresel a blogján?"

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.05.29. 16:23:46

Úgy értsem, egy igazi sakkozót vettek rá arra a kreténségre a reklámkészítők? :(((
Azt hittem, úgy sakkozó, ahogy a gyógyszer reklámok "orvosai" orvosok...

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.28. 20:12:18

@takysoft: akkor nézd meg a fejlécet! Ez sajnos egy reklám... :(

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.06.28. 20:13:47

@takysoft: és ahhoz képest, hogy "az ő blogja", az eddig látott posztok szerzője egy bizonyos Nagy Sándor István nick...

Hajnalka Tolvaj 2015.07.16. 04:23:56

@Túrós (törölt):
Nem, szerintem a reklám egész jó volt!
Az más kérdés, hogy én hányok az egésztől, csak más okokból!
A kézzel készített kis ajándékai is nagyon kreatívak!
süti beállítások módosítása