Székesfehérvár is kiveszi a részét a világrekordból

2015. április 30. 01:48 - Nagy Sándor István

Bici nénit szimultán pályafutása során számos településre látogatott el, hogy az érdeklődő ellenfeleivel megmérkőzzön. Az emberöltőnyi idő alatt voltak olyan települések, ahol csupán egy alkalommal nyílt lehetősége játszani, de akadtak olyan városok, falvak is, amelyek többször is visszavárták a csodálatos sakkmesternőt. Ilyen város Székesfehérvár is, amely Bici néni fogadott testvérének, és hűséges rekord/versenyadminisztrátorának, Erdei Eszternek az otthona.

Brigitta néni az elmúlt időszakban több alkalommal is elfogadta Székesfehérvár meghívását, így 2014.május 20-án és 2015.  február 26.-án a Szent Imre Általános Iskolában adott több, mint száz táblányi szimultánt! Brigitta szimultán rekordja során itt adta idén a legtöbb táblás versenyét, tavaly májusban ugyanis összesen 227 fő ült le asztalához.

Legutóbb idén április 16-án a fehérvári Zentai Úti Általános Iskola tanulói találkozhattak az élő legendával, amikor is előkelő 88 partival gazdagodhatott a rekord. A szeretetteljes fogadtatásnak köszönhetően Bici néni a jövőben is szívesen tér vissza a Fejér megyei településre.

brigitta_es_az_iskolasok.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sinkabrigitta.blog.hu/api/trackback/id/tr497414352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása