Bici néni folytatja!

2015. április 12. 23:14 - Nagy Sándor István

Az idén a 88. életévébe lépő vitéz Sinka Brigitta nem tétlenkedik, és tovább küzd a világrekord felé vezető úton! Kirobbanó energiával veti magát bele továbbra is újabb szimultánok szervezésébe. 2014-ben érdeklődő játékosok százai több helyen is találkozhattak Bici nénivel. A sakkmesternő megfordult többek között Békésszentandráson, Székesfehérváron (http://feol.hu/sport/a-87-eves-mesterno-200-tablas-szimultanja-a-fehervari-szent-imre-iskolaban-1681973), a Budapest II. kerületében található Móricz Zsigmond Gimnáziumban és Lakiteleken is (http://www.lakitelek.hu/nepfoiskola/index.php?option=com_content&view=article&id=1628:veget-ert-a-sakktalalkozo&catid=20:hirek&Itemid=40).

Brigitta néni immáron 12.067 játszmával büszkélkedhet, már "csupán" kevés hiányzik, hogy elérje a kubai Capablanca 13.545 játszmás világrekordját. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, újabb szimultánok alkalmával Bici néni rendületlenül küzd és várja az érdeklődő sakkbarátokat nemtől és korosztálytól függetlenül. Az elkövetkező időszakban az alábbi helyen találkozhatunk a sakkmesternővel:

http://www.dehir.hu/sport/debrecenben-szimultanozik-a-87-esztendos-sakkmesterno-aki-vilagrekordra-keszul/2015/03/27/

http://www.bkmsakk.hu/torna/x_bacs/adat/sv150501.pdf

Oldalunk ezekről és a további rendezvényekről is folyamatosan közöl majd képes beszámolót.

brigitta_folytatja.jpg

Fotó: Balogh Róbert

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sinkabrigitta.blog.hu/api/trackback/id/tr237363364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása